Oldskool meets internet anno 2014: Hilmar.nu

HilmarNudefdefgirl

Eentje om er in de gaten te houden; het blog van Grazia’s hoofdredacteur Hilmar Mulder. Zelf heb ik een aantal jaren terug stage gelopen op de redactie van Grazia en viel het mij direct op dat Grazia lekker meeging in het Nieuwe Mediatijdperk. Een Twitteraccount, Facebookpagina, Spotify met een samengestelde playlist door de redactie.. you name it, Grazia heeft het allemaal. Tegelijkertijd had ik een klasje Grazia Insiders: een groepje Beauty- en Fashionbloggers wiens namen tegenwoordig niet meer ontbreken in de Nederlandse blogscene. Helemaal up-to-date à la Hilmar heeft ze dan nu eindelijk haar eigen blog; hilmar.nu. 

Onderaan mijn blogbericht heb ik tevens een aantal linkjes van mijn(toenmalige) favoriete Grazia Insiders geplaatst; ik vermoed dat jullie ze allemaal al kennen ;-).

Joy van Justlikesushi.com
Shirley van Styleguide.nl
Lindsay Vallen van Lindsayvallen.nl
Serena Verbon van Beautylab (Vergeet niet, ik herhaal: NIET de stukjes van Angel te lezen!! Eigenlijk vind ik dat ze een eigen blog moet bijhouden, elke dag een stukje van haar is als warme chocolademelk mét slagroom voor de ziel.)

En nu je waarschijnlijk toch al in de rondte aan het klikken bent, kijk dan ook even op het blog van mijn lieve vriendinnetje Linsey Sijmons van POSE-BLOG!


Post to Twitter

Geef een reactie