Jolien, waar zijn je cojones?

Bron: VIJF

Bron: VIJF

Waar ik eerst telkens riep: “Temptation Island? Nah, dat is ordinair, dat kijk ik niet hoor..”, ben ik nu die-hard fan. ‘Maar ik kijk voor mijn werk bij Privé!’ luidt mijn excuus, terwijl ik eigenlijk puur voor het leedvermaak als een gek ben gaan bingewatchen en dus inmiddels al aflevering elf heb bekeken. Hierin zien de koppels elkaar na elf dagen, waarvan er in dit seizoen iedereen wel een misstap heeft begaan. Smullen!

Al die tijd had ik totaal geen medelijden, want hallo, je geeft je zelf toch op?! Maar in aflevering elf ergerde ik me groen en geel aan de Vlaamse Jolien. Een prachtmeid om te zien, poeslief en zwaar naïef. Ik weet niet of het is omdat ik er een stukje van mezelf in herken, maar toen ik zag hoe ze opbiechtte aan Herbert dat ze enkel had ‘gekust’ en die mafkees woest werd, terwijl hij zwaar heeft liggen rampetampen, ontplofte er iets in me. Het meiske begon best goed, met een cynisch toontje en een soort van boosheid, al klinken boze Vlamingen in mijn oren nog schattig. Daarom is dit stukje speciaal voor Jolien.

Die gast heeft meer respect voor zijn Playstation 4 dan voor jou.

Jolien, komaan, ga je die eikel nou echt smeken om bij je te blijven? Zie het als een zegen dat je er van af bent! Het lijkt wel of er een oude chlamydiabesmetting op zijn hersenen is geslagen. Die gast heeft meer respect voor zijn Playstation 4 dan voor jou. Jolien, waar zijn je cojones? Waar is je zelfrespect? Wil je echt de rest van je leven delen met deze lelijke linkmiechel? Je bent prachtig, je bent lief en elke man zou in zijn handen mogen knijpen, maar nee, jij moet je ter aarde storten en zo nodig smeken bij die kotsbak om samen te blijven. Denk er nog maar even over na.

Ondanks dat ik bang was dat dit dé allerlaatste aflevering zou zijn, beloofde het stukje op het einde nog een twaalfde aflevering, waarbij de deelnemers vragen voorgeschoteld krijgen hoe het ná Temptation met ze gaat. Ik hoop van harte dat Jolien in de tussentijd haar verstand gevonden heeft…


Post to Twitter

Geef een reactie