Liefde uit een doosje: Embryolisse Secret de Maquilleurs

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.. met deze foundation tover jij je gezicht om tot het mooiste van het land!

Gelukkig is Secret de Maquilleurs van Embryolisse geen geheim meer. Deze crème foundation breng je gemakkelijk aan met een sponsje; na het aanbrengen verandert het in een zachte poeder. Het zorgt voor een prachtige matte finish zonder plamuureffect. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten én bovendien geschikt voor alle huidtypes. Fijne voordelen: het is niet getest op dieren, bevat een SPF (20), hydrateert en bevat een anti-ageing werking.

Embryolisse wordt in Frankrijk al jaren aanbeden vanwege haar fijne crèmes. In Nederland is Frankrijk’s finest sinds kort ook te verkrijgen via de webshop.


Post to Twitter

Geef een reactie