Lysanneveerkamp.nl is online!

Toegegeven: 1.26u is een onchristelijke tijd. Na een hele avond werken is mijn droom een feit. Mijn blog is gepimpt! Nu denk je waarschijnlijk ‘jezus, is dat kind daar zo blij mee?’, ja, dat ben ik. Weliswaar bleken de berichten op mijn oude blog laveerkamp.wordpress.com zo goed als van historische waarde; nu ben ik van plan echt regelmatig iets te tikken. Al is het alleen maar omdat ik het lullig vind dat mijn goede vriend Guido zich zo heeft uitgesloofd voor mij.

 

Anyway, wat vind jij van de nieuwe lay-out?

Ps. Voor het gemak zijn mijn blogupdates ook via Bloglovin’ te volgen.
bloglovin


Post to Twitter

4 Comments on Lysanneveerkamp.nl is online!

 1. Wendy
  17 juli 2011 at 15:00 (10 jaar ago)

  Wauw! Ik wil ook zo’n avatar als look-a-like van mezelf! 😀 Waar koop je die handymans? Ben benieuwd naar je wekelijkse schrijfsels! X

  Beantwoorden
 2. La Veerkamp
  17 juli 2011 at 15:33 (10 jaar ago)

  Die koop je niet, daar ben je bevriend mee :P.

  Beantwoorden
 3. Derek
  17 juli 2011 at 23:49 (10 jaar ago)

  Veerkamp, maak er wat moois van! x D.

  Beantwoorden

Geef een reactie