Sneak peek: Collistar herfstcollectie 2011 Carisma

Bij het woord herfst raak ik al depressief. Dankzij Collistar zien najaarsdepressie-gevoelige dames toch nog licht, of beter gezegd: kleur, aan het einde van de tunnel, de najaarscollectie knalt je namelijk tegemoet!

 

Op Twitter deelden de dames van Collistar (te volgen als @Collistarglamsq) een aantal sneak previews van de Collistar herfstcollectie genaamd Carisma. Zoals je kunt zien  knallen we ook deze herfst met kleur.

De prachtige smaragdgroene kleuren zetten voort op de groene trend van afgelopen voorjaar. Het belooft geen grauwe herfst te worden!

Natuurlijk mogen goede paletten niet ontbreken. In de Carisma collectie zijn er twee prachtige exemplaren. Met de eerste kun je prachtige smokey-eyes creëren en met de tweede kun je lekker knallen met kleur. Beide paletten zijn eenmalig verkrijgbaar, dus als je ‘m één van deze musthaves wil hebben moet je er snel bij zijn.

Alle producten zijn verkrijgbaar vanaf de tweede week van augustus. Kijk voor de verkooppunten op http://www.collistar.nl.


Post to Twitter

Geef een reactie