Report: Grazia P.C. Catwalk

Amsterdam, de P.C. Hooftstraat to be exactly, zondag vier september, vijf over half elf. Een troosteloze boel met dank aan een regenbui van de vele buien die zich durfden te vertonen in deze deprimerende zomer.

Weer of geen weer: de Grazia P.C. Catwalk gaat gewoon door, dus hoppa, poetsen maar!

Grazianista’s Angélica & Birgit staan paraat om te stylehunten!

Gespot vlakbij het Stylehunthonk: Carolien Spoor & Marly van der Velden!

Vip for a day op het HTC Vipdeck. Zie hier mijn three minutes decadentie. Kekke broek van mijn buurvrouw is in ieder geval geheel in stijl.

Samen met Manon Bruinekreeft van MyLifeIsAFashionShow en mijn buurvrouw wiens naam met een P begint, maar ik even ben vergeten.. *oeps* o ja, en een onthoofde Hadewych Minis achter mij.

 

Adlicious rockte de giga catwalk met een spetterend openingsoptreden. Hier een paar snelle actiekiekjes.

Na de aftrap van Adlicious denderden hordes modellen over de catwalk die in totaal maar liefst 120 looks showden! Hier een paar van mijn favorieten.


Host Stacey Rookhuizen tussen de bedrijven door

Traditiegetrouw lopen er elk jaar kids van BN’ers over de catwalk. Hier hartendiefje Willem, het zoontje van Lange Frans en Daniëlle, samen met de dochter van Daphne Deckers.

Geweldig cadeautje van HTC; de HTC ChaCha mocht gewoon mee naar huis! Je kunt er supereasy foto’s mee op je Facebook plaatsen! Voor meer info kijk dan even hier.


Post to Twitter

3 Comments on Report: Grazia P.C. Catwalk

  1. Manon
    7 september 2011 at 18:11 (10 jaar ago)

    Was super leuk en gezellig 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie