Geen bericht, goed bericht?!

Pas nadat er een bedrag van mijn rekening was afgeschreven werd ik er weer fijntjes aan herinnerd dat lysanneveerkamp.nl ook nog bestaat. Goh, als een incasso-afschrijving me pas doet herinneren aan mijn blog, wat zal het dan worden als ik ooit een mama word? Waarschijnlijk zal ik er pas achter komen dat ik zwanger ben wanneer ik weeën krijg, want vergeten doe ik de laatste tijd erg vaak.

Mijn excuus? Die heb ik niet. Eigenlijk wil ik roepen ‘ja, maar ik heb het ontzettend druk!’, alleen geldt die opmerking alleen van negen tot vijf, wanneer ik recordpogingen telefoontjes beantwoorden doe of middagen lang zit te gniffelen om vervelende mensen met een onverstaanbaar – en een nog vervelender – Zuid-Limburgs accent. Volgens de statistieken heb ik geen fans in Zuid-Limburg, dus ik verwacht dat mijn confession geen problemen zal opleveren… Stiekem ben ik juist bezig het voor mezelf zo relaxed mogelijk te maken. Ik mag dan misschien nog maar een kwart eeuw meegaan; ik merk dat het voornamelijk in mijn hoofd druk is. Nee, ik ben geen schizofrene patiënt. Trouwens, ik  ben ook niet in een quarterlife crisis beland – al schijnt dit laatste steeds vaker voor te komen. Wellicht scheelt het dat mijn leventje gevoelsmatig al een soort van Goede Tijden, Slechte Tijden is, dat je zo gewend bent geraakt aan crisissen dat een quarterlife crisis gewoon ongemerkt tussendoor glipt. Gezien het feit dat ik als kind al meedeed aan de mazelen, elk seizoensgriepje en ronddartelende hoofdluisjes, zou het mij niet verbazen als ik inmiddels ook een kwartsleven crisis onder de leden heb, al zou ik niet weten welke symptomen daarbij horen. Het klinkt wel lekker hip.

Back to business:  ik zal jullie hierbij niet plechtig beloven meer tijd te besteden aan mijn blog. Sterker nog, ik wil jullie afraden de komende tijd lysanneveerkamp.nl te bezoeken. Des te groter zal de verrassing zijn als er weer een blogje weet uit te poepen. Of onderzoek alles over Veerkamp en neem in de tussentijd een abonnement op de Veerkamp-krant;  jullie denken toch niet dat Google-searches à la ‘leuke lesbo’ in combinatie met ‘lysanne zaandam’ en ‘lesbo lysanne veerkamp’  mij ontgaan zijn.. Ik mag dan misschien een heleboel dingen vergeten, maar de dingen die ik interessant vind houd ik scherp in de gaten!


Post to Twitter

Geef een reactie