Yoyas Streetfood

Bron: yoyas.nl

Bron: yoyas.nl

Tegenwoordig ben ik een echte thuisbezorgd.nljunk. Met flutexcuses als geen tijd of geen zin bestel ik binnen no-time een pizza of wat sushi; praktisch telkens bij dezelfde bedrijven. Nu zag ik echter een nieuwe naam in de lijst verschijnen en werd ik bloednieuwsgierig.

Normaal gesproken haak ik altijd af na een slechte recensie – sorry voor alle restaurants, hotels en dergelijke die ik hierdoor weiger ook maar een kans te geven, maar als men klaagt en claimt dat het eten naar braaksel smaakte weiger ik daar mijn zuurverdiende centjes aan te besteden. In tegenstelling tot de gebruikelijke berichtjes met gezever over lange bezorgtijden en alles waar een mens maar over kan zeuren, vond ik eigenlijk niks negatiefs over Yoyas. Hmm, laat me dan maar even checken wat ik er allemaal kan bestellen.. Pizza had ik immers al gehad die week en shoarma vind ik pas een smakelijk idee na een flesje wijn of twee. Enfin, ik zag allerlei dingen die bereid worden op de Big Green Egg en ik moest gelijk denken aan het heerlijke eten van Julius op de Ceintuurbaan, wat ook op het grote groene grillende wonder (met tevens zo’n groot prijskaartje), wordt bereid.

Drie kwartier later zat ik te knabbelen aan een spiesje van kippendij gerookt op houtsnippers van Jack Danielsvaten in combinatie met huisgemaakte patat.

Zeg nou zelf, dat klinkt toch überculi?! En ik kan je vertellen dat bij een tweede bestelling (nee, echt niet in dezelfde week!) de spare-ribs en gegrilde groenten net zo overheerlijk smaakten en ik eigenlijk niet kan wachten tot ik mezelf weer toestemming geef om me te voorzien van mijn wekelijkse Thuisbezorgd.nl dope.

Wie? Yoyas Streetfood
Waar? http://www.yoyas.nl
Wat? Streetfood (met wisselende gerechten van streetfood uit bepaalde wereldsteden) & Surinaams
Allemaal te bestellen via thuisbezorgd.nl in Zaandam; tevens verzorgen zij catering voor evenementen.


Post to Twitter

Geef een reactie