Vriendendienst

Nu ik braafjes minimaal één keer in de maand een blogje tik, vind ik het weleens tijd om mijn vrienden te promoten. Mijn vriendengroep is héél divers en hetgeen waarover zij bloggen, vloggen of wat zij Instagrammen is ook totaaaal verschillend. Ok, let’s hit it!

@fitz Roy, El Chalten. Parque Nacional De Los Glaciares.

Een foto die is geplaatst door Afra Grin (@aroundtheworldin1insta) op


Afra – Aroundtheworldin1insta
Avonturierster en wereldreiziger Afra is al jaren een goede vriendin van me en gaat regelmatig op reis. As we speak bevindt ze zich ergens in Zuid-Amerika en je kunt haar op de voet volgen via haar Instagramaccount.

 

Danny – Gowiththevlo.nl
Oud-collega van Grazia en vintageliefhebber Danny blogt er aardig op los over vintage en geschiedenis. Zijn artikelen lezen heerlijk weg – hoe kan het ook anders, deze man schrijft fantastisch! – en hij houdt je op de hoogte van alle noemenswaardige vlooienmarkten in het land. Gaat dat zien!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Denise – Densietimmert.com
Getalenteerd tekenaar en oud-klasgenootje Denise moet naar mijn mening héél snel een webshop openen met artikelen met haar tekeningen erop. Luv it! Houd haar in de gaten via: densietimmert.com.


Guido – guidoleurs.com
Brother from another mother Guido is de veroorzaker van mijn liefde voor Rotterdam. Ik hoor en zie nu al een aantal Amsterdammertjes al een partij snuiven en rare bekken trekken, maar geloof mij nou maar, dat 010 is hartstikke leuk joh! Übertrots ben ik, want inmiddels is Guido de founder van de eerste Engelstalige reisgids over Rotterdam, namelijk: Discovermycity, Rotterdam. Dit menneke zit niet stil, want bij debuikvanRotterdam showt hij je de hotspots van Rotjeknor.

 

Linsey – POSE
Fashionvictim en blogger Linsey is een goede vriendin die ik soms (lees: heel vaak) benijd om de fenomenale (pers)tripjes die ze mag maken en de superevents die ze bezoekt, blogt over, je raadt het al: FASHION.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marloes – Mevonisle.com
Grote vriendin Marloes en haar buurmeisje Emma zijn woonachtig in rijkeluisparadijs ’t Gooi en voorzien je van de dagelijkse dosis inspiratie voor menschen met een goedgevulde portemonnee (of hier al jaren van droomt). Je kunt je verlekkeren aan designspul voor je huisdier, vakantietrips (als je tóch die geldboom in de tuin hebt weten te planten laten ze je graag zien in welke luxueuze oorden je lekker kan spenden) of hoe je designwise goed voor de dag komt.

 


Yolan – Notgoinghome
Nog een wereldreiziger in het rijtje! Waar veel mensen van dromen, maar nooit die stap durven te maken, heeft Yolan het gewoon gedaan. Hij zei zijn baan op, liet zijn huis in Amsterdam achter en reist nu door Afrika. Behoefte aan jaloersmakende filmpjes en foto’s? Check dan zijn Youtubekanaal en instagram. Blijf alsjeblieft weg, want je filmpjes en foto’s nodigen uit naar een nog grotere wereldtour!

 


Post to Twitter

Geef een reactie