Veerkampje tipt: Pazzo Pizza

Zodra mijn vader dit leest zal hij wel zeggen: ‘haha, daar heb je haar weer, als kind lustte
ze alleen maar menu P.’ Even ter verduidelijking: met menu P bedoelt paps dat ik als kind vrijwel alles lustte wat begon met een P. Pizza, patat, pasta, poffertjes, pannekoeken, you name it.

Eigenlijk is dat nog steeds zo. Ik ben een groot liefhebber van goede pizza. Helaas is dat in Zaandam niet iets wat je echt kunt vinden.. dacht ik! Totdat ik Pazzo Pizza heb ontdekt. Eerst twijfelde ik nog, omdat ik er zo weinig over kon vinden. Vervolgens besloot ik het zelf maar eens te proberen.

Wat ik aantrof was een lief klein zaakje met een prachtige houtoven en twee uiterst vriendelijke heren. Wat ik meenam naar huis was een heerlijk geurende pizza. Thuis aangekomen heb ik dat ding min of meer verslonden. Verrek, het lijkt een beetje op pizza zoals in Italië! Dikke vette aanrader dus. Het is jammer dat je alleen pizza kan afhalen, als ze een restaurantje hadden zou ik er zeker maandelijks vertoeven. Mjam!

Ps. Ergens heb ik spijt dat ik de tiramisu niet heb geprobeerd..

Pazzo Pizza
Czarinastraat 9
Zaandam
website
facebook


Post to Twitter

Geef een reactie