Deze Colombiaanse gladjakker helpt je de herfst door

Laten we het erop houden dat ik van alle markten thuis ben (vrienden zouden dit vertalen als in: Lysanne heeft elke soort inmiddels wel gehad, maar goed, niet relevant en niet waar!). Zo heb ik een grote liefde voor reggaeton, al moet ik eerlijk bekennen dat ik moves heb à la Drake…

Maar goed, even terug naar J. Balvin. Vergis je niet in dit Latijns-Amerikaanse heerschap, zo heeft hij al een samenwerking met Pharrell gehad. Leuk, maar onzinnig detail: hij komt uit Medellín. Narcos-fans denken gelijk hetzelfde als wat ik dacht: de stad van el patrón, of beter gezegd, Pablo Escobar.

View this post on Instagram

A post shared by J Balvin (@jbalvin)

Op 8 november komt José in de Amsterdamse Paradiso een paar hete uurtjes verzorgen en er zijn nog kaartjes beschikbaar voor zijn show in Paradiso. Hieronder een aantal nummertjes die hier regelmatig op repeat staan:

 

 


Post to Twitter

Geef een reactie