Mijn natte droom is uitgekomen

Waarschijnlijk ben ik weer erg laat, maar bij het zien van de foto’s van de taarten van Life of Pie op Instagram, voelde ik me direct gelukkig. Nu was ik altijd al groot fan van de Taarten van Abel en volg ik maar al te graag het burgerlijke Heel Holland Bakt, maar dat wint het voor mijn gevoel niet van deze next level cakes.

en daarbij, met mijn bankrekening die nog leger is dan het huis van Jan Smit na de breuk met Yolanthe, zal ik beperkt blijven tot het zwijmelen naar de mierzoete plaatjes.

Op het kijken van die filmpjes met het miniatuurkoken na – ik weet het, ik heb vreemde hobby’s – voelt het turen naar al die kiloknallers aan zoetigheid als een soort therapie. Wél de lusten, niet de calorieën, of zoiets. En m’n tandarts is hier vast ontzettend blij mee.

Natuurlijk zou ik ook zelf bij deze taartentovenaars van de sterren kunnen bestellen, maar om nou 60 euro voor een taart voor mezelf uit te geven is me wat te gortig.. en daarbij, met mijn bankrekening die nog leger is dan het huis van Jan Smit na de breuk met Yolanthe, zal ik beperkt blijven tot het zwijmelen naar de mierzoete plaatjes.

Genoeg gekletst, maak je op voor vijf therapeutische minuten met het staren naar deze prachtige creaties. Ps. vergeet je slabbetje niet, want je gaat gegarandeerd watertanden!

Life of Pie
Keizersgracht
Amsterdam
Instagram
Facebook
Website

View this post on Instagram

A post shared by LIFE OF PIE (@lifeofpieamsterdam)

View this post on Instagram

A post shared by LIFE OF PIE (@lifeofpieamsterdam)

View this post on Instagram

A post shared by LIFE OF PIE (@lifeofpieamsterdam)

View this post on Instagram

A post shared by LIFE OF PIE (@lifeofpieamsterdam)

 


Post to Twitter

Geef een reactie