Wie ben ik

Lysanne Veerkamp Allereerst wil ik benadrukken dat ik géén familie van de Veerkampjes ben. Weliswaar delen we dezelfde achternaam en ben ik niet vies van een luipaardprintje, maar that’s it.

Nu moet ik hoogstwaarschijnlijk een babbeltje houden over waarom ik blog en waarover.. Euh, laten we het erop houden dat ik grotendeels over lifestyle en entertainment schrijf. Eigenlijk alles wat mij interesseert.. lekker kort door de bocht hè? Ik moet toegeven dat ik – ondanks dat ik dit blog sinds 2010 heb – niet per se uitblink in mijn continuïteit. Toch hoop ik daar verbetering in te brengen.

Ik ben NIET het type blogger ‘kom maar binnen met die geldboom!’  Helaas heb ik een garderobe uit Sint Juttemis en nog steeds geen gestileerd huis – man, je moest eens weten – en ik zal never elke week het budgetschap van de Kruidvat reviewen, promise! Daarmee hoop ik me te onderscheiden van het gros, alhoewel ik dat al hoop te doen door mijn eigen schrijfstijl.

Verder ben ik dol op beautyproducten. Als kind raakte ik helemaal in extase van de eerste lipstick die ik in mijn handen hield.. Geen enkel cliché kan ik op mezelf betrekken daarover.

De eerste paar lippenstiften die in de handen van de kleine ik terechtkwamen smeerde ik uit op het dekbedovertrek van mijn ouders.

 

Er is echter één lipstick geweest die dat lot bespaard bleef: de wonderlipstick. Ik kan me nog heugen dat mijn moeder ermee thuiskwam en het aan mij presenteerde. De lipstick was knalgroen en ik begreep echt niet wat iemand nou moest met een knalgroene lipstick. Totdat.. ze ‘m opdeed en hij uiteindelijk roze bleek te kleuren. Ja, door dat soort foefjes kreeg je me wel onder de indruk. Gelukkig ontdekte ik later wat make-up met een vrouw kan doen.

Daarnaast heb ik een grote passie voor paarden en de paardensport, die ik dankzij Marloes van MEvonisle mag delen met Lulu. Ook ben ik gezegend met mijn Eerste Hulp Bij Bloggen/vriendin Linsey Sijmons van POSE-BLOG.com.

Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mailtje sturen op: info@lysanneveerkamp.nl


Post to Twitter

Geef een reactie